Confidentialitatea datelor tale este foarte importanta pentru noi

Securitatea datelor tale personale este foarte importanta pentru noi. Te rog acorda cateva minute pentru a citi polita noastra ca sa intelegi ce facem cu datele tale personale. Cum, ne imbunatatim si extindem in permanenta serviciile noastre, polita se poate schimba. Asa ca te rugam sa o verifici periodic.

Cum colectam informatii despre tine? Le colectam in trei feluri:

  1. Colectam informatiile pe care clientii le furnizeaza
  2. Colectam informatii din e-mail-urile pe care clientii ni le trimit
  3. Colectam informatii electronic pe care clientii le furnizeaza prin intermediul site-urilor noastre

Ce fel de informatii colectam de la clientii nostrii?

Cand plasezi o comanda la Super Pizza online sau telefonic ne furnizezi informatii despre tine: nume complet, adresa de e-mail, adresa domiciliului si numarul de telefon.

Cum stocam informatiile pe care le colectionam?

Stocam informatiile furnizate de tine prin telefon si prin intermediul site-urilor noastre in bazele noastre de date. Calculatoarele care contin aceste baze de date ne apartin, le pastram si operam pe ele. Accesul la serverele noastre este controlat de Firewall-uri si de “security gatekeepers”.

Cum folosim informatiile pe care le colectam?

Folosim informatiile tale personale, pe care le furnizezi in mai multe feluri. In primul rand cand vei mai face o comanda la Super Pizza, vom accesa baza de date si vom sustrage informatiile tale pentru a usura si gribi comanda.

Cand vei mai comanda la noi folosind site-urile noastre vom tine cont de preferintele tale privind pizza noastra. Facem asa pentru a putea sa trimitem e-mail clientilor nostrii cu oferte speciale, informatii privind pizza si legate de deschiderea unor noi puncte de lucru.

Este posibil sa furnizam informatiile furnizate de tine si restaurantelor noastre afiliate pentru a crea o servire mai buna. Deasemenea colectam informatii si despre cum folosesti serviciul nostru de comanda on-line pentru a putea sa-l imbunatatim si sa-l facem mai prompt la cerintele clientilor nostrii. Mai folosim informatiile tale si pentru a-ti aduce la cunostinta detalii despre produsele noastre, servicii si oferte.

Frauda !

           Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul site-urilor Super Pizza, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda. Super Pizza rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.
           Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

 

 

 

Links Copyright Super Pizza - pizza la domiciliu, livrare pizza, pizza sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 Comanda pizza